XIX.ročník turnaje Moravské Prusy

27.12.2009 15:56

V sobotu 26.12.09 se hráči Miloš Prýma, Jiří Šenkýř a Stanislav Němec poprvé zúčastnili kvalitně obsazeného turnaje v Moravských Prusích. Hlavní soutěž dvouhra se hrála na 4 stolech v šesti skupinách po šesti hráčích. Po asi 6 hodinách bojů byly známy trojice prvních v každé skupině, které postoupily do dalších finalových vyřazovacích bojů. Miloš Prýma se dvěmi vítězstvími a třemi prohrami v základní skupině těsně do dalších bojů nepostoupil, o čemž rozhodl jen výsledek vzájemného zápasu s Petrem Hanákem mladším. Jiří Šenkýř a Stanislav Němec ze svých skupin postoupili, ale byli vyřazeni v úvodních kolech finále, takže se na medailové pozice nedostali.

Čtyřhry se hrály na dvě porážky a ani dvojice Miloš Prýma - Jiří Šenkýř ani kombinovaná dvojice Stanislav Němec - Petr Juračka (VUT Brno) neprošly přes druhé kolo.

Turnaj byl velice dobře obsazen i hráči krajských soutěží a dobře zorganizován, za což patří dík hlavně řediteli turnaje Janu Hladkému. Po turnaji jsme v hospůdce navázali přátelské vztahy dokonce i s místním mysliveckým sdružením, které nás pohostilo výborným srnčím gulášem.

Pokud dostane náš oddíl pozvánku i příští rok, tak se rádi jubilejního 20.ročníku zúčastníme.

—————

Zpět


Administrace stránek


Tento dynamický banner můžete použít na vytvoření odkazu na naše stránky. Statický banner je zde.


Naši partneři