Hráči Rebešovic vyplenili turnaj v Dolních Loučkách

12.06.2010 18:55

V sobotu 12.6.2010 proběhl letní turnaj ve stolním tenisu v Dolních Loučkách. Hráči Rebešovic se zúčastnili v počtu 4 a to vždy po jednom z každého družstva sestaveného pro sezonu 2010/2011. Při celkové účasti 23 hráčů získal Stanislav Němec 1.místo, Lukáš Neradílek 2.místo, Radek Černý 4.místo a Miloš Prýma 5.místo, když se ve finalových bojích postupně vyřadili navzájem. Pouze Michal Šikula se vítězstvím v boji o 3.místo vtěsnal mezi dvě rebešovické dvojice.

         Pořádající oddíl Dolních a Horních Louček měl turnaj perfektně připravený včetně občerstvení, jehož největším lákadlem bylo grilované jehně. Všem, kdo se na organizaci podíleli, patří náš dík a ti, co účast slíbili a nepřijeli z jakéhokoliv důvodu, mohou neúčasti jen litovat.

        Po turnaji se jedna dvojice rebešovických hráčů ještě zúčastnila několika společenských akcí v nedalekém okolí, ale na podrobnosti bylo pro tisk z důvodu zachování jejich základní důstojnosti uvaleno přísné embargo. Pár fotek z turnaje naleznete ve fotogalerii.

—————

Zpět


Administrace stránek


Tento dynamický banner můžete použít na vytvoření odkazu na naše stránky. Statický banner je zde.


Naši partneři