Bučovický Beránek

23.04.2011 09:23

V sobotu 23.4.2011 se konal v Bučovicích již 14. ročník turnaje ve stolním tenisu mužů. Vzhledem k zatím rekordnímu počtu 43 hráčů je zřejmé, že tento vždy velmi dobře zorganizovaný posezónní turnaj získává v kraji stále více příznivců. Za oddíl Rebešovic se stejně jako v loňském roce zúčastnil pouze Miloš Prýma. Základní část se hrála v 8 skupinách na stejném počtu stolů. Dle loňských výsledků byl letos nasazen i Miloš Prýma a to do 6. pětičlenné skupiny. O nejen kvantitavnim ale i kvalitativním nárůstu úrovně turnaje svědčilo i to, že se našemu zástupci a Ivanu Hejdůškovi z TTC Komořany jako jediným podařilo potvrdit oprávněnost nasazení, když ve svých skupinách obsadili první místo.

Oficiální zpráva pořadatele turnaje.

Fotografie z turnaje.

Do vyřazovací části postoupili vždy první dva ze základních skupin. V boji o postup mezi nejlepších 8 prohrál Miloš Prýma se svým tradičním turnajovým přemožitelem a rovněž nasazeným Arnoštem Hladkým z Němčan po vyrovnaném boji 3:2. Nepovedlo se tak zopakovat úspěch z minulého ročníku.

Konečné pořadí :

1. Zdeněk Daněk ml. - TTC Komořany A - Divize
2. Martin Rotrekl - Sokol Bučovice A - OP I. tř.
3. Pavel Kousal - CEMO Mokrá B - OP I. tř.
4. Arnošt Hladký - Němčany A - OP I. tř.
 

Všichni účastníci turnaje poděkovali organizátorům za tradičně výborné zabezpečení turnaje a přislíbili účast v příštím jubilejním 15. ročníku.

—————

Zpět


Administrace stránek


Tento dynamický banner můžete použít na vytvoření odkazu na naše stránky. Statický banner je zde.


Naši partneři